Ett besök vid Saltimporten.

Processed with VSCO with m5 preset

Vid Saltimporten ligger där en alldeles särskild blomsterbutik. Anna Gouteva blomsterdekoratör. Jag älskar ju att besöka sådana här butiker och drömmer om en stor bukett med blandade blommor (en bara minns namnet på två utav) varje helg.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Just nu är det såklart fullt fokus på jul med klädda granar och julrosor runt om i hela butiken.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Och förutom blommor finns där hyllor fyllda med vaser, ljusstakar och andra dekorationer i glas som en såklart vill att sina blommor ska omges av.

Processed with VSCO with m3 preset

Visst att det ligger lite bortom all civilisation kan en tycka men Saltimporten är så bra och besöker en Anna Gouteva så kan en ju samtidigt passa på att äta en bit mat vid ett av Malmös bästa lunchställe. Det ligger nämligen i samma hus!

Annons

2 reaktioner på ”Ett besök vid Saltimporten.

  1. haha åh, min första tanke är verkligen att det ligger så långt bort 😦 tänker dock att jag verkligen borde ge mig ut och kika i lite mysiga butiker, jag har knappt varit utanför högskolan sedan jag flyttade till malmö, hehe. har du några andra bra tips på sådant en borde besöka som nyinflyttad i malmö?

    • Det är egentligen inte så långt när en väl börjat cykla, haha ett par minuter från centralen och man är framme! Ja jag antar att du följer Lilla Vardag redan på Instagram, annars är det ett hett tips! Annars kan jag göra en lista här och publicera snart! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s